Size en iyi Yumurta Bilmecelerinden 30 (evet, 30!) şanslı insanı ve ruh halinizi aydınlatacak komik boyundurukları getirmek için interneti karıştırdık. Güne güneşli tarafından bakarak başlayın, tüm bu bilmeceleri arkadaşlarınızla, çocuklarınızla, meslektaşlarınızla, öğrencileriniz, sevdiklerinizle vb. paylaşın ve hepsini alt üst edin! Haşlanmış veya kızartılmış, bu kelime oyunu püf noktaları ve bilmecelerden memnun kalacaksınız, bu yüzden kafanız karışmaya başlayın ve umarım cevaplar size çok kolay gelmeye başlar!

1. Bilmece – Paskalya Tavşanı tüm yumurtaları nereden alıyor?

Cevap – Bir Yumurta Bitkisi

 

2. Bilmece – Yumurtalar ne tür fıkralar anlatır?

Cevap – Yumurta Sarısı!

 

3. Bilmece – 4 yumurtam olsa hırsız bana 3 verir ve horozum 5 yumurta daha yumurtlarsa kaç yumurtam olur?

Cevap – 3 (bu bizi de kızarttı, merak etmeyin!)

 

4. Bilmece – 10 yumurtam var. 3 kırdım, 3 kızarttım ve 3 yedim, kaç tane kaldı?

Cevap – 7

 

5. Bilmece – Köpeklerinizden size kahvaltı hazırlamasını istediğinizde ne olur?

Cevap – Pooched yumurta alırsınız!

 

6. Bilmece – Önce ne geldi, tavuk mu yumurta mı?

Cevap – Görünüşe göre, bu bir yumurta. Neyse, modern evrime göre

 

7. Bilmece – Bir tavus kuşu ön bahçeme yumurta bıraksaydı, ona kim sahip olurdu?

Cevap – Tavus kuşları yumurtlamaz, sadece tavus kuşları

 

8. Bilmece – Bir yumurtayı kırmadan beton zemine nasıl düşürürsünüz?

Cevap – Merak etmeyin, betonu kırmak için bir yumurtadan fazlası gerekir!

 

9. Bilmece – Bir horoz bir ahırın çatısına yumurta bırakırsa, hangi yöne yuvarlanır?

Cevap – Dikkat ettiyseniz, horozların yumurtlamadığını zaten biliyordunuz.

 

10. Bilmece – Bir masanın üzerinde bir karton 6 yumurta vardır ve masanın etrafında 6 kişi vardır. Herkes bir yumurta alıyor ve kartonda hala bir tane var. Bu nasıl mümkün olabilir?

Cevap – İlk 5 yumurta ilk 5 kişi tarafından alınır. Son kişi, hala kartondayken son yumurtayı alır!

 

11. Bilmece – Hangisini söylemek doğru? – “Yumurtanın sarısı beyaz mı” yoksa “Yumurtanın sarısı beyaz mı”?

Cevap – Hiçbiri, çünkü yumurta sarısı sarıdır!

 

12. Bilmece – Neden bir Paskalya yumurtasına asla fıkra anlatmamalısınız?

Cevap – Çatlayabilir!

 

13. Bilmece – Kahvaltı veya akşam yemeği, her zaman harika tadım vardır. Ben asla geç kalmayan bir hayvandan geliyorum. Ben neyim?

Cevap – Yumurta (Duh)

 

14. Bilmece – Yumurtalar yaz tatillerinde nereye gider?

Cevap – Yeni Sarısı Şehri (Büyük Omlet)

 

15. Bilmece – Bir hindi ahırın çatısına yumurta bırakırsa ne elde edersiniz?

Cevap – Eggrolls!

16. Bilmece – Tavuklar neden yumurtlar?

Cevap – Çünkü düşürürlerse kırılırlar!

 

17. Bilmece – Bir yumurtayı döllemek için neden bir milyondan fazla sperm gerekir?

Cevap – Çünkü hiçbiri yol sormak için durmuyor

 

18. Bilmece – Yumurtalar en çok hangi günlerde sinirlenir?

Cevap – Kızartma Günleri!

 

19. Bilmece – Fransa vatandaşları neden kahvaltılarında sadece bir yumurta yer?

Cevap – Çünkü bir yumurta un oeuf

 

20. Bilmece – Bu harfler hangi iki kelimeyi oluşturuyor? Gges Esgg Gegs Sgeg

Cevap – Çırpılmış Yumurta!

 

21. Bilmece – Paskalya Tavşanı tüm yumurtalarını boyamayı nasıl başarıyor?

Cevap – Sezon dışı dönemlerde Noel Baba’nın elflerini işe alıyorlar

 

22. Bilmece – Neden her kaybeden takım sahanda yumurta gibidir?

Cevap – İkisi de dövüldü!

 

23. Bilmece – Karışık bir tavuk ne yumurtlar?

Cevap – Çırpılmış yumurta

 

24. Bilmece – Kırık yumurta şakasını hiç duydunuz mu?

Cevap – Evet, hala beni kırıyor!

 

25. Bilmece – Hayaletler sabahları yumurtalarını nasıl sever?

Cevap – Terri Kızarmış!

 

26. Bilmece – Bir balonu bir yumurtaya sürttüğünüzde ne olur?

Cevap – Yumurta statik hale gelir

 

27. Bilmece – Tavuğun bilgisayarı neden bozuldu?

Cevap – Sabit disk yandı!

 

28. Bilmece – Meditasyon yaparken kahvaltıda yenebilecek en iyi şey nedir?

Cevap – Ommmmmmm harfleri

 

29. Bilmece – Yavru tavuk neden utangaçtı?

Cevap – Hala kabuğundan çıkmamıştı!

 

30. Bilmece – Ne tür insanlar her zaman yumurta çalar?

Cevap – Kaçak Avcılar!

Bu Yumurta Temelli Bilmeceleri ve kelime oyunlarını beğendiğinizi ve onları okurken, biz yazarken olduğu kadar eğlendiğinizi umarız! Sizi bilmem ama şu an kesinlikle biraz yumurtalı rulo havamdayım. Ama lütfen her zaman unutmayın, alışveriş gezileriniz sırasında biraz yumurta aramak için uğraşırken, her zaman serbest menzil satın alın çünkü hayvan zulmü boyunduruk değildir!

Bu yazıyı beğendiniz mi?
EvetHayır

Yazı hakkında bir şey söylemek ister misiniz?

Yazar

I entered the SEO industry with my own original projects in 2019, albeit very late. Before long, I had the chance to experience many projects and learn quickly. I have done Strategic SEO planning for more than 170 companies in 11 sectors in about 2 years. I’m currently actively managing the Strategic SEO and SEM processes of the Met Digital Agency. affecting the performance of my work; Server, Web, SEM, Mailing, Marketing Automation, Digital Advertising etc. I continue to deepen in areas and improve myself. Feel free to contact me.