Size , kabuslarınızı bile korkutacak en iyi 50 Cadılar Bayramı bilmecesi ve kelime oyunu kelime oyunu getiriyoruz! Kazanımıza derin bir dalış yapın ve sizin için ne tür beyin gıdıklayan mizahlarımız olduğunu görün. Bunları okuduktan sonra, evde hayalet koruma becerilerinizin makale seçimleriniz kadar iyi olduğundan emin olsanız iyi olur! Hadi başlayalım…

1. Bilmece – İskelet neden en yakın ağaca tırmandı?

Cevap – Çünkü köpek kemiklerini yakalamaya çalışıyordu!

 

2. Bilmece – İskeletler neden baharatlı yiyecekleri yiyemedi?

Cevap – Mideleri yok

 

3. Bilmece – İblisler ve hortlaklar neden bu kadar iyi anlaşıyorlar?

Cevap – Çünkü iblisler bir gulyabanilerin en iyi arkadaşıdır

 

4. Bilmece – Hangi slogan her hayaleti gerçekten mutlu eder?

Cevap – “Her kefenin gümüş bir astarı vardır”

 

5. Bilmece – Her hayaletin herhangi bir evde en sevmediği oda hangisidir?

Cevap – Oturma odası!

 

6. Bilmece – Evinde bir grup hayalet görürse ne yapmalıdır?

Cevap – Cadılar Bayramı olması için dua edin!

 

7. Bilmece – Hayaletlerin herhangi bir spor dalında oynayabileceği en iyi pozisyon hangisidir?

Cevap – Ghoul-Keeper

 

8. Bilmece – İskelet vampire ne dedi?

Cevap – “Sen berbatsın!”

 

9. Bilmece – Fransa’nın en ünlü iskeleti kimdir?

Cevap – Napoleon Bone-Apart

 

10.Riddle – İskelet neden hep korku filmi izlemeye gitmekten çok korkardı?

Cevap – Cesaretleri yoktu!

 

11.Riddle – Akşam yemeği için dışarı çıktıklarında her iskeletin sipariş etmeyi en sevdiği şey nedir?

Cevap – Yedek Kaburga

 

12.Riddle – Her iskeletin en sevmediği mevsim hangisidir?

Cevap – Kış, Çünkü soğuk onların içinden geçer!

 

13.Riddle – Hangi iskelet şimdiye kadarki en iyi dedektifi yaptı?

Cevap – Sherlock Kemikleri

 

14.Riddle – Kabak neden yeşile döndü?

Cevap – Diğer balkabaklarını kıskandığı için!

 

15.Riddle – Tak Tak

Oradaki kim?

Hayalet

Hayalet kim?

Cevap – Ghost orada dur ve sana biraz şeker getireyim!

 

16.Riddle – İçlerinde en atletik balkabağı türü hangisidir?

Cevap – Bir Şakacı Fener

 

17.Riddle – Kabaklar okulda neden hep bu kadar kötü gidiyor?

Cevap – Çünkü hepsinin beyni çıkarılmıştı!

 

18.Riddle – Kabaklar neden hep insanların verandasında oturuyor?

Cevap – Çünkü kapıyı çalacak elleri yok!

 

19.Bilmece – Tak Tak

Oradaki kim?

girdap

Eddie kim?

Cevap – Eddy body giyin, oyun mu oynuyoruz!

 

20.Riddle – Tak Tak

Oradaki kim?

vudu

Voodoo kim?

Cevap – Vudu olduğunu sanıyorsun!

 

21.Riddle – Tak Tak

Oradaki kim?

cadılar

Cadılar kim?

Cevap – En yakın şekerci dükkânına giden yol cadılar mı?

 

22.Riddle – Hayalet neden sürekli ağlıyordu?

Cevap – Çünkü o mumyasını istiyordu!

 

23.Riddle – Her zombinin yaşamak için en sevdiği yer neresidir?

Cevap – Çıkmaz bir sokak!

 

24.Riddle – Her vampirin en sevdiği köpek türü nedir?

Cevap – Bir Kan Tazısı

 

25.Bilmece – Bir kurtadamın her yolculuktan sonra dişlerini temizlemek için yemeyi en sevdiği şey nedir?

Cevap – Diş Hekimi!

26.Riddle – Her iblis ahırlarında ne tutar?

Cevap – Kabuslar

 

27.Bilmece – Mumyalar neden kendilerine vakit bulamıyorlar?

Cevap – Her zaman başka şeylere çok fazla sarılırlar!

 

28.Riddle – Vampirler her zaman hangi ulaşım türünü tercih eder?

Cevap – Bir Kan Damarı

 

29.Riddle – Drakula tüm parasını nerede saklıyor?

Cevap – Bir Kan Bankasında!

 

30.Riddle – Drakula neden beyzbol oynayamıyor?

Cevap – Sopasını kaybettiği için!

 

31.Riddle – En iyi moda anlayışına sahip canavar türü nedir?

Cevap – Bir Aşınma Kurt!

 

32.Riddle – Her hayaletin favori grubu nedir?

Cevap – Minnettar Ölü

 

33.Riddle – Her hayaletin en sevdiği film yapımcısı hangisidir?

Cevap – Rob Zombie

 

34.Riddle – Bir ağacın yaşayabileceği en korkunç yer neresidir?

Cevap – Elm Sokağı!

 

35.Riddle – Vampirler arasındaki her yarış nasıl sona erer?

Cevap – Boyun ve Boyun

 

36.Riddle – Şimdiye kadar var olan her canavar için tercih edilen tatlı nedir?

Cevap – Iscream

 

37.Riddle – Her zombinin müzik çalmak için en sevdiği cihaz hangisidir?

Cevap – Bir Göz Podu

 

38.Riddle – Neden her zaman ilk terfi alan korkuluklardır?

Cevap – Çünkü kendi alanlarında üstünler!

 

39.Riddle – İnsanlar bugünlerde telefonlarını hiç kapatmıyor, bu yüzden önümüzdeki Cadılar Bayramı…

Cevap – Hile mi Tweet mi gidiyoruz!

 

40.Riddle – Mezarlıklar neden şu anda hiç olmadığı kadar popüler?

Cevap – Çünkü herkes onu elde etmek için can atıyor

 

41.Riddle – Her annenin dinlemeyi en sevdiği müzik türü nedir?

Cevap – Müziği Sarın!

 

42.Riddle – Her iskeletin en sevdiği enstrüman türü nedir?

Cevap – Bir Trom-Kemiği!

 

43.Riddle – Örümcekler neden en iyi web geliştiricileri yapar?

Cevap – Hata bulmayı sevdikleri için

 

44.Riddle – Hayaletler neden bu kadar korkunç yalancılar yapar?

Cevap – Çünkü onların içini görebilirsiniz!

 

45.Riddle – Vampirler neden bu kadar sık ​​rahatsız görünüyor?

Cevap – Çünkü onlar her zaman tabuttur

 

46.Riddle – Vampirlerin neden çok arkadaşı olmaz?

Cevap – Çünkü onlar her zaman boyun ağrısıdır!

 

47.Riddle – Birlikte yaşayan cadılara ne diyorsunuz ?

Cevap – Süpürge Arkadaşları

 

48.Riddle – Canavarlar tüm çöplerini nerede tutuyor?

Cevap – Bir Kurt Evi

 

49.Riddle – Spice Girls’te her hayaletin favori üyesi kimdir?

Cevap – Korkunç Baharat

 

50.Riddle – O kadar kiloluyum ki, medyum olsaydım…

Cevap – Çikolatalı bir kâhin olurdum!

Ve işte karşınızda, endişelerinizi korkutup kaçırmak için 50 korkutucu derecede iyi Cadılar Bayramı bilmecesi ve kelime oyunu. Umarız bunları okurken, bizim onları yazarken eğlendiğimiz kadar eğlenmişsinizdir! Kahkaha, kendiniz veya değer verdiğiniz insanlar için herhangi bir günü aydınlatmanın inanılmaz bir yolu olabilir, bu yüzden bunları arkadaşlarınızla, ailenizle, meslektaşlarınızla, öğrencilerinizle, gerçekten herkesle paylaşın ve o kadar çok sevin ki, insanlar sizin korkunç derecede komik olduğunuzu düşünecek!

Bu yazıyı beğendiniz mi?
EvetHayır

Yazı hakkında bir şey söylemek ister misiniz?

Yazar

I entered the SEO industry with my own original projects in 2019, albeit very late. Before long, I had the chance to experience many projects and learn quickly. I have done Strategic SEO planning for more than 170 companies in 11 sectors in about 2 years. I’m currently actively managing the Strategic SEO and SEM processes of the Met Digital Agency. affecting the performance of my work; Server, Web, SEM, Mailing, Marketing Automation, Digital Advertising etc. I continue to deepen in areas and improve myself. Feel free to contact me.